Hänt i veckan 48

Bloggare: Axel och Ingrid

I veckan har Johanna varit hemma med prickig Gunnar. Klassen har haft vikarie och Axel och Ingrid är inte jättestolta över vissa i klassen. Vissa har väldigt svårt att vara tysta och hålla sig för skratt och sånt. Det blir väldigt annorlunda jämfört med när Johanna är här.

Vi har haft religion och lärt oss mer om kristendom. I matten har vi jobbat med 6:ans tabell och de andra tabellerna. I svenskan har vi jobbat på med rättstavning och läsförståelse.

Allas julsagor är klara och Walter, Arvid H, Isac och Theodor har hunnit läsa upp sina. Vi har också Friends snällkalender där man får tips på hur man kan vara extra trevlig.

På idrotten har vi lekt Satellit och tränat benen.

Vi har pyntat dörren med snöflingor och Johanna har satt upp en 24 meter lång ljusslinga i taket.

Ha en trevlig helg önskar Axel och Ingrid.